12 Ocak 2011 Çarşamba

GSNİN LİSTESİNDEKİ 3 GOLCÜ!

GSNİN LİSTESİNDEKİ 3 GOLCÜ!

Forvete 3 aday

Adnan Polatın da doğruladığı forvet transferinde üç isim ön plana çıktı. Cim Bom, Adrian Mutu, Robbie Keane ve Ciprian Maricadan birinin işini bitirecek.

Sarı-Kırmızılılar, Başkan Adnan Polat'ın da müjdesini verdiği forvet transferini gerçekleştirmeye çok yakın. Gündeme alınan birçok ismin kulüpleriyle temasa geçen ve fiyat yoklayan Galatasaray, listesindeki aday sayısını üçe indirdi. İlk olarak Adrian Mutu'yu düşünen yönetim, bu futbolcunun menaceri Victor Becali'nin işi sürekli yokuşa sürmesinden bıktı. Ancak anlaşma halen uzak değil. Bir diğer aday Robbie Keane için de çalışmalar sürüyor. Son aday ise Almanya'dan çıktı. Rumen basını, Stuttgart'ın başarılı santraforu Ciprian Marica ile imza aşamasına gelindiğini iddia etti.

Fiyat yarıya indi

Romanya'nın Prosport gazetesi, Marica transferinin an meselesi olduğunu duyururken, 25 yaşındaki futbolcunun 2013 yılına kadar yıllık 2.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a imza atacağı bildirildi. Gazetedeki haberde, Almanya'ya uçan Adnan Sezgin'in 8 milyon Euro'luk bonservis bedelini 4 milyona kadar indirdiği belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder