22 Ocak 2011 Cumartesi

Evcil Hayvanlar Ve Yaşadıkları Yerler

DEKORASYONDA EVCİL HAYVANLARIN YERİ

Hayvan sevgisi bambaşka bir duygu. Bizimle aynı mekânı paylaşıyorlarsa onlar için de özel bir şeyler olmalı. Yaşadıkları küçük barınakların şık ve eğlenceli olması için genel dekorasyona uyum sağlamalılar.

Genellikle evde kedi, köpek, balık ya da kuş en çok bakılan ev hayvanlarıdır. Hayvanların bahçede bakılması kolay fakat kış geldiğinde kapalı alanlarda bakılmaları gerekir. Hayvanları sever ve bakarken şık dekorasyon tarzları da elde edilebilir.

Modern köpek evi

Köpekler için alışılagelmiş ahşap kulübeler yerine modern materyallerle yapılmış modern köpek kulübeleri kullanılabilir. Göz alıcı renkler, eğlenceli aksesuarlar ve değişik oyuncaklar kullanarak hem köpeğin mutlu vakit geçirmesini sağlar hem de farklı dekoratif alanlar elde edebilirsiniz.

Modern köpek evinin tasarımı Michael Young' a ait. Metal ayaklarla yerden yüksek olan tasarım aynı zamanda hafif ve kolay taşınabilen özellikte.

Modern

Modern Köpek Yuvası

Akvaryum

Akvaryumlar ev, ofis gibi her çeşit mekânda çok şık görünebilir ve dekorasyona fark katar. Akvaryum seçerken sıra dışı ve şık malzemeler seçilmesi gerekir, aksi takdirde çok basit görünür. Gerçekten balıkları çok seviyorsanız büyük ebatlarda ve mobilya tarzında akvaryumlar seçiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder