22 Ocak 2011 Cumartesi

G-ext Dış Cephe Compact Panelleri

width=250Evinize veya dükkanınıza laminat mı döşeteceksiniz? Peki laminatları nerede yaptıracağınıza bir türlü karar veremediniz mi? O halde size bir önerim var.

Gentaş Laminat ismini duydunuz mu hiç? Gentaş laminant, üretime başladığı tarihten itibaren ülke ve dünya pazarında büyük bir kitleye hitap eden, sürekli kendini geliştiren gentaş şirketler grubunun fabirikarından biri.. Bu fabrika, 50.000 m²'lik kapalı alanda üretim yapan bir işletme olmakla birlikte yıllık 18.000.000 m²'lik kapasitesiyle hem Türkiye'nin hem de dünya ülkelerinin laminat ihtiyacını karşılayabiliyor, hem de kalitesinden hiç ödün vermeden.


İlginizi çeker mi bilmiyorum ama, Gentaş Laminat fabrikası 2008 yılı içinde yeni bir yatırım gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği bu yeni yatırım ile yeni HPL – CPL ve emprenye tesislerini devreye sokarak, kalitesi ve kapasitesiyle bir dünya markası olma yolunda büyük bir adım attı.

Bu anlamda Gentaş AŞ, Ar-Ge çalışmaları sonucu, ki bu çalışmalar üretim tesislerine ve laminat fabrikalarında uzun yıllar sürmüştür, G – ext® markalı ürününü sunuyor. Bu ürün dış cephe olarak kullanılan dekoratif paneller ile müşterilerin kullanımına sunuluyor. Yapı uygulamaları ve her türlü cephe uygulamaları için geliştirilmiş olan bu paneller şık duruşu, estetik görünümü ve sağlamlığı ile göz dolduruyor. Bu ürünleri inşaat ve dekorasyonlarınıza gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.

Ayrıca Gentaş AŞ, dış cephede EN 438-7 kalite standartına ve Avrupa normlarına uygunluk belgesi olan, CE işaretine sahip üretim yapan, ülkemizde tek, dünyanın da sayılı firmalardan biri.


G – ext® Kullanım amacı nedir? ve kullanım yerleri nerelerdir?


Önce G – ext® nin ne olduğuna bir bakalım. G – ext®, dış cephe kaplamalarında Türkiye ve Dünya pazarında ahşap ve ahşap türevi ürünlerde aranan compact laminat bir üründür.

G – ext® dış cephe compact laminat panelleri, konut, işyeri, alışveriş merkezleri, bankalar, kamu kurum ve kuruluşları ve hastaneler gibi her türlü dış cephe uygulamalarında kullanılıyor. Renk seçenekleri, fiziksel ve mekanik özellikleri ile yapılara kazandırdığı En güzel korku sitemiz. korku filmi ve yine korku filmi sitemiz. korku filmi izle izleyiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder