22 Ocak 2011 Cumartesi

Modern LEDflood cephe aydınlatma

Modern LEDflood cephe aydınlatma

Ledflood,Philips Ledflood aydınlatma sistemlerinin en önde gelen ürünlerinden biridir.Genellikle tarihi önem arz eden yapıların cepheleri ve modern yapıların cephelerinde dekoratif aydınlatma amaçlı tercih edilmektedir.Bunun başlıca sebebi geniş çaplı renkleri kapsadığı için geceleri inanılmaz bir aydınlatma ışığına sahip olmasıdır.Ayrıca Ledflood uygulandığı mekanın imajını en iyi şekilde yansıtır.Philips'in kalitesi de cabası.Ledflood modern cephe aydınlatma sisteminde kullanım süresi 50 bin saate kadar yükseltilmiştir.

cephe

cephe aydınlatma

Ledflood harcadığı düşük enerji ve renkli ve beyaz ışık hüzme ile 2 x 13 derece 2 x 15 derece ayarlanabilir olmasıyla da tercih sebebidir.Ledflood modern cephe aydınlatma sistemlerinde yeni tasarım zoomspot kullanılmıştır.Modern tasarımlı bir projektör olan Ledflood cephe aydınlatma; beyaz,kırmızı,amber,turkuaz,yeşil gibi renk çeşitleri ve dışardan gelebilecek etkenlere karşı dayanıklı olan alüminyum gövdesi ile hiç düşünmeden tercih edilebilecek bir tasarımdır.

Bu tarz aydınlatma sistemlerinde monte de ayrı bir zorluk taşır.Fakat ledflood aydınlatma sistemlerinde dayanıklılık ön planda olduğu gibi kolay monte edilebilmesi de ön plandadır.Ledflood mimarların ve aydınlatma dekoru yapanların yaratıcı fikirlerini uygulayabilmesi için özellikle tercih etmesi gereken bir üründür.

Benzer Mobilya ve Dekorasyon Konuları En güzel korku sitemiz. korku filmleri ve yine korku filmi sitemiz. korku filmi izle izleyiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder