27 Ocak 2011 Perşembe

Ertuğrul Sağlam umutlu konuştu

Ertuğrul Sağlam umutlu konuştu

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, \'\'Oyuncularımız Galatasaray maçında bugüne kadar olduğu gibi sorumluluklarını bilip cumartesi akşamı bizi sevindireceklerdir\'\' dedi.

Sağlam, futbolcular Sercan Yıldırım ve Bekir Ozan Has ile birlikte yeşil-beyazlı kulübün sponsorlarından IKEA mağazasında düzenlediği haftalık basın toplantısında, kulübe maddi manevi katkı sağlayan kurum ve kuruluşlarla daha sık beraber olmak istediklerini, bundan böyle bu tür organizasyonlarda yer alacaklarını söyledi.

Geçen hafta Trabzonspor\'un sahasında Bursaspor\'un da deplasmanda puan kaybettiğini anımsatan Sağlam, üstteki iki takımın puan kaybının alttan gelen takımları memnun ettiğini, bu haftaki maçların da bu çerçevede zirve yarışını yakından ilgilendireceğini vurguladı.

Sağlam, Trabzonspor\'un deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacağını, Beşiktaş\'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kayserispor\'un da Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynayacağını belirterek, \'\'Biz de Galatasaray\'ı konuk edeceğiz. Bu hafta çok hoş maçlar var\'\' dedi.

Uzun bir aradan sonra bir lig maçını kendi taraftarları önünde oynayacaklarına dikkati çeken Sağlam, şöyle konuştu:

\'\'Uzun bir aradan sonra taraftarlarımız önünde oynamanın keyfine varacağız ve ortaya koyacağımız mücadele ve futbolla zirve yarışında iddiamızı biraz daha üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Taraftarımızın da bu maçta stadı hınca hınç doldurup, bizi coşkuyla desteklemeleri performansımız açısından çok önemli. Oyuncularımız Galatasaray maçında bugüne kadar olduğu gibi sorumluluklarını bilip Cumartesi akşamı bizi sevindireceklerdir. Galatasaray maçında başlangıçtan bitişine kadar, hatta maç sonrası bile şampiyon takımın takımın şampiyon taraftarı gibi davranmaları bizim için önemli. Futbolda her türlü sonuç olabilir. Her türlü sonuçta bizi coşkulu desteklemeleri istiyorum.\'\'

Sağlam, Galatasaray\'ın şampiyonluk yarışının uzağında kalmasına karşın iyi başladığı ikinci yarıda galibiyet serisini sürdürmek isteyeceğini, bu çerçevede kendilerini zorlu bir karşılaşmanın beklediğini bildirdi.

-VOLKAN ŞEN\'İN DURUMU-

Bir gazetecinin, \'\'Volkan Şen ile ilgili her gün başka bir transfer söylentisi çıkıyor. Volkan Şen\'in Bursaspor\'daki durumu ne olacak?\'\' sorusu üzerine Sağlam, Volkan Şen ve birçok oyuncularıyla ilgili haftada birkaç kez transfer söylentileri çıktığını belirtti.

Sağlam, iki günde bir \'\'Oyuncularımızı bırakmayacağız\'\' yönünde açıklamalar yaptığını vurgulayarak, \'\'Volkan Şen, Sercan Yıldırım, Ozan İpek, Serdar Aziz başta olmak üzere hiçbir oyuncumuzu bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Volkan Şen bir dönem sıkıntı yaşadı, biz de yaşadık ama özellikle son bir haftada iyi motive olmaya başladı. Volkan\'ın eski kimliğine bürünüp takıma eskisinden daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum\'\' diye konuştu.

Takımda gidecek oyuncuların 1-2 gün içinde belli olacağını bildiren Sağlam, transferle ilgili bir soruya, \'\'Şu an için kadromuza katmak istediğimiz bir oyuncu yok. Ama bugün yarın takımdan ayrılacak oyuncular belli olacak\'\' yanıtını verdi.

-METE DÜREN\'İN AÇIKLAMASI-

Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş Kulübü yöneticilerinden Mete Düren\'in kendisiyle ilgili söylediği iddia edilen sözlere ilişkin olarak, \'\'Mete Düren bana mesaj attı ve medyada yer alan sözlerin kendisine ait olmadığını söyledi\'\' dedi.

Mete Düren\'in saygı duyduğu bir yönetici olduğunu ifade eden Sağlam, şunları kaydetti:

\'\'Mete Düren, mesajında bu tür bir açıklama yapmadığını belirtip, \'Senin başarılarınla gurur duyuyorum\' dedi. Mete Bey saygı duyduğumuz bir insan. Onun ağzından bunu duyduktan sonra bu konuyla ilgili farlı bir şey söyleme ihtiyacı yok. Geçen sezon özellikle şampiyonluk sürecinde bizi bu tür polemikler içine sokmak, motivasyonumuzu bozmak istediler. Bu oyunlara gelmedik. Bundan sonra da gelmeyeceğiz.\'\'

-BEKİR OZAN HAS-

Bekir Ozan Has da Galatasaray ile zorlu bir maç oynayacaklarını ve kazanmaktan başka sonuç düşünmediklerini belirtti.

Trabzonspor\'un da deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacağını belirten Bekir, \'\'Lig için zorlu bir hafta. Konyaspor deplasmanında bıraktığımız 2 puanı Galatasaray\'ı yenip telafi edeceğiz\'\' dedi.

-SERCAN YILDIRIM-

Sercan Yıldırım da kupadan elendikleri için üzüldüklerini, bundan böyle tüm güçleriyle lige sarılacaklarını bildirdi.

Hedeflerinin bu yıl da ligi zirvede bitirip ikinci şampiyonluğu yeşil-beyazlı taraftarlarla birlikte yaşamak olduğunu ifade eden Sercan, Galatasaray\'ı yenip önlerindeki önemli bir engeli aşmak istediklerini söyledi.

Sercan, bir gazetecinin, yeni transfer Kenny Miller ile ilgili sorusu üzerine, \'\'Kenny Miller kaliteli ve kariyerli bir golcü. Faydalı olacağına inanıyorum\'\' yanıtını verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder