30 Ağustos 2010 Pazartesi

Milföy Sepeti

Malzemeler

½ kilo milföy
Bir kâse beyaz peynir
Maydanoz
1 yumurta
 Çörek otu

Hazırlanışı

Tepsiye yağlı kâğıt serin, milföy hamurlarının yarısını tepsiye sıralayın, üzerine hazırladığınız peynirli harcı koyun. Diğer milföyleri 2 cm şeritler halinde kesip, kafes oluşturacak şekilde peynirli milföylerin üzerine dizin, kenarlarını bastırarak yapıştırın. Yumurta sarısı sürüp çörek otu serpin. 180 derece fırında pişirin
İç harcı: peynir, maydanoz ve yumurta akı (isteğe göre baharat) karıştırılır. (tuzunu kendiniz ayarlayın)
 
Not: İç harcını sosisli veya kaşar peynirli yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder