29 Kasım 2010 Pazartesi

1ss Yerel Dosya Arama 1.1

1ss Yerel Dosya Arama 1.1

Tanıtım:
Bu program ile bilgisayarınızda bulamadığınız veya kaybettiğiniz dosyalarınızı kolaylıkla tekrar bulabilirsiniz. Program bilgisayarınızı hızlıca tarayarak size olası sonuçları sunacaktır.

Programın en önemli özelliği klasik Windows aramasından daha hızlı aramasıdır. Windows araması bir çok gereksiz detayı biz istemesek bile aramalara dahil ettiği için haliyle bir hız kaybı ortaya çıkmaktadır. Bu program gereksiz fonksiyonlarla uğraşmadan sadece sizin aradığınız dosyanın adıyla ilgilendiği için size zamandan kazandırabilecek bir yapıya sahiptir.

Programı kullanabilmeniz için tek yapmanız gereken dosyanızı arayacağınız dizini girmeniz (örn. C:\Program Files\). Aranacak klasörü seçip aradığınız dosyanın adını yazdığınız zaman program aradığınız dizinin kapsamına bağlı olarak dosyanızı klasörler içinde arayacaktır.

Programın bir özelliği ise seçtiğiniz klasörlerin içinde barındırdığı klasörlerin aramaya dahil edilip edilmeyeceği. Bu sayede yerinden emin olduğunuz ancak sadece gözünüzle kestiremediğiniz dosyaları bulmanız daha kısa zaman alacak, ayrıca yerinden emin olmadığınız sadece temel klasörünü seçtiğiniz dosyanız da alt klasör araması sayesinde mutlaka bulunacaktır.

Program bulduğu dosyaları hemen alt kısmındaki liste bölümünde size sunuyor. Bu listede beliren dosyalara sağ tıklayarak dilerseniz dosyanızın varolduğu klasörü açabiliyorsunuz, dilerseniz dosyanın kendisini direk çalıştırabiliyorsunuz.

Ayrıca listelenen dosya sonuçlarında size fikir vermesi sebebiyle dosyaların bulunduğu dizin, tam dosya adı, boyutu, tarihi/saati ve dosyanın uzantısı görüntülenmektedir. Böylece karşınıza çıkması olası olan birden fazla sonucu kendiniz eleyerek doğru dosyaya daha kolay erişim sağlayabilirsiniz. Aradığınız dosyayı bulduğunuzda eğer program aramaya hala devam ediyorsa durdurup dosyanızı da çalıştırabiliyorsunuz. Programın yapısı bilgisayarınızı asla yavaşlatmayacak şekilde kurulmuştur, asla işinizi yarıda kesmez ve size engel olmaz.

Yeni Sürümdeki Değişiklikler:

  • Yardım bölümüne üreticiye mesaj gönderme seçeneği eklendi. Bu sayede üretici ile direk temas kurabileceksiniz ve sorularınıza yanıt alabileceksiniz.
  • Reklam sisteminde değişiklikler yapıldı. Böylece reklam sisteminin daha tutarlı çalışması sağlandı.

    indir

  • Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder