30 Ocak 2011 Pazar

İlk Uçuş

İlk Uçuş

Obama\'dan Erdoğan\'a Mısır telefonu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, dün gece ABD Başkanı Barack Obama ile telefon görüşmesi yaptığı bildirildi.

Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Başkan Obama'nın Başbakan Erdoğan'ı arayarak, "bölgede demokratik gelenekleri güçlü Türkiye'nin birçok kez başarılı seçim sonuçları elde ederek iş basına gelmiş lideri olarak Başbakan Erdoğan ile bölgedeki yeni gelişmeleri değerlendirmeye önem verdiğini belirttiği" kaydedildi.

asdsadasdasd

asdsadasdasd

27 Ocak 2011 Perşembe

Hakan Şükür futbola geri dönüyor

Hakan Şükür futbola geri dönüyor

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi Yılmaz Toköz, sarı-kırmızılı takımda Hakan Şükür\'ün yeniden takıma dönmesini önerirken, bu konuyla ilgili Hakan Şükür\'ün kendisine olumlu yaklaştığını ileri sürdü.

Basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Toköz, Galatasaray Futbol Takımı\'nın forvet hattında önemli sorunlar yaşandığını savunarak, kendisinin, 38 yaşındaki Hakan Şükür\'ün kısa bir süre için de olsa futbolcu olarak takıma geri dönmesini arzu ettiğini aktardı.

Hakan Şükür\'ün 1 aylık bir antrenmanla oynayabilecek hale geleceğini savunan Yılmaz Toköz, \'\'Ben, Hakan Şükür\'ün kısa süre için de olsa futbol oynaması gerektiğine ve Galatasaray\'a faydalı olacağına inanıyorum. Kendisiyle görüştüm. Antrenman eksiği olduğunu söylemesine karşın ısrar ettim. En azından bazı maçlarda oynayabileceğini söyledim. O da ilgi gösterdi. Dünyada emsalleri var. Hakan Şükür kısa sürede yeniden futbola dönebilir\'\' diye konuştu.

Toköz, Hakan Şükür\'ün Galatasaray\'da futbola dönmesi konusunu eski başkanlar Ali Tanrıyar, Ali Uras ve Mehmet Cansun\'la görüştüğünü, bu kişilerin fikrini olumlu karşılandığını aktarırken, Hakan\'ın 3 ay daha futbol oynamasının Galatasaray\'a bir şey kaybettirmeyeceğini dile getirdi.

Yılmaz Toköz ayrıca, Galatasaray\'da yaşanan yönetim sorunlarını \'\'kaos\'\' olarak nitelendirirken, mevcut yönetimin dönemini tamamlaması gerektiğini, 2012 yılındaki seçimlerde başkan adayı olmak isteyen kişilerin ise şimdiden çalışmalara başlaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Ertuğrul Sağlam umutlu konuştu

Ertuğrul Sağlam umutlu konuştu

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, \'\'Oyuncularımız Galatasaray maçında bugüne kadar olduğu gibi sorumluluklarını bilip cumartesi akşamı bizi sevindireceklerdir\'\' dedi.

Sağlam, futbolcular Sercan Yıldırım ve Bekir Ozan Has ile birlikte yeşil-beyazlı kulübün sponsorlarından IKEA mağazasında düzenlediği haftalık basın toplantısında, kulübe maddi manevi katkı sağlayan kurum ve kuruluşlarla daha sık beraber olmak istediklerini, bundan böyle bu tür organizasyonlarda yer alacaklarını söyledi.

Geçen hafta Trabzonspor\'un sahasında Bursaspor\'un da deplasmanda puan kaybettiğini anımsatan Sağlam, üstteki iki takımın puan kaybının alttan gelen takımları memnun ettiğini, bu haftaki maçların da bu çerçevede zirve yarışını yakından ilgilendireceğini vurguladı.

Sağlam, Trabzonspor\'un deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacağını, Beşiktaş\'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kayserispor\'un da Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynayacağını belirterek, \'\'Biz de Galatasaray\'ı konuk edeceğiz. Bu hafta çok hoş maçlar var\'\' dedi.

Uzun bir aradan sonra bir lig maçını kendi taraftarları önünde oynayacaklarına dikkati çeken Sağlam, şöyle konuştu:

\'\'Uzun bir aradan sonra taraftarlarımız önünde oynamanın keyfine varacağız ve ortaya koyacağımız mücadele ve futbolla zirve yarışında iddiamızı biraz daha üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Taraftarımızın da bu maçta stadı hınca hınç doldurup, bizi coşkuyla desteklemeleri performansımız açısından çok önemli. Oyuncularımız Galatasaray maçında bugüne kadar olduğu gibi sorumluluklarını bilip Cumartesi akşamı bizi sevindireceklerdir. Galatasaray maçında başlangıçtan bitişine kadar, hatta maç sonrası bile şampiyon takımın takımın şampiyon taraftarı gibi davranmaları bizim için önemli. Futbolda her türlü sonuç olabilir. Her türlü sonuçta bizi coşkulu desteklemeleri istiyorum.\'\'

Sağlam, Galatasaray\'ın şampiyonluk yarışının uzağında kalmasına karşın iyi başladığı ikinci yarıda galibiyet serisini sürdürmek isteyeceğini, bu çerçevede kendilerini zorlu bir karşılaşmanın beklediğini bildirdi.

-VOLKAN ŞEN\'İN DURUMU-

Bir gazetecinin, \'\'Volkan Şen ile ilgili her gün başka bir transfer söylentisi çıkıyor. Volkan Şen\'in Bursaspor\'daki durumu ne olacak?\'\' sorusu üzerine Sağlam, Volkan Şen ve birçok oyuncularıyla ilgili haftada birkaç kez transfer söylentileri çıktığını belirtti.

Sağlam, iki günde bir \'\'Oyuncularımızı bırakmayacağız\'\' yönünde açıklamalar yaptığını vurgulayarak, \'\'Volkan Şen, Sercan Yıldırım, Ozan İpek, Serdar Aziz başta olmak üzere hiçbir oyuncumuzu bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Volkan Şen bir dönem sıkıntı yaşadı, biz de yaşadık ama özellikle son bir haftada iyi motive olmaya başladı. Volkan\'ın eski kimliğine bürünüp takıma eskisinden daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum\'\' diye konuştu.

Takımda gidecek oyuncuların 1-2 gün içinde belli olacağını bildiren Sağlam, transferle ilgili bir soruya, \'\'Şu an için kadromuza katmak istediğimiz bir oyuncu yok. Ama bugün yarın takımdan ayrılacak oyuncular belli olacak\'\' yanıtını verdi.

-METE DÜREN\'İN AÇIKLAMASI-

Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş Kulübü yöneticilerinden Mete Düren\'in kendisiyle ilgili söylediği iddia edilen sözlere ilişkin olarak, \'\'Mete Düren bana mesaj attı ve medyada yer alan sözlerin kendisine ait olmadığını söyledi\'\' dedi.

Mete Düren\'in saygı duyduğu bir yönetici olduğunu ifade eden Sağlam, şunları kaydetti:

\'\'Mete Düren, mesajında bu tür bir açıklama yapmadığını belirtip, \'Senin başarılarınla gurur duyuyorum\' dedi. Mete Bey saygı duyduğumuz bir insan. Onun ağzından bunu duyduktan sonra bu konuyla ilgili farlı bir şey söyleme ihtiyacı yok. Geçen sezon özellikle şampiyonluk sürecinde bizi bu tür polemikler içine sokmak, motivasyonumuzu bozmak istediler. Bu oyunlara gelmedik. Bundan sonra da gelmeyeceğiz.\'\'

-BEKİR OZAN HAS-

Bekir Ozan Has da Galatasaray ile zorlu bir maç oynayacaklarını ve kazanmaktan başka sonuç düşünmediklerini belirtti.

Trabzonspor\'un da deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacağını belirten Bekir, \'\'Lig için zorlu bir hafta. Konyaspor deplasmanında bıraktığımız 2 puanı Galatasaray\'ı yenip telafi edeceğiz\'\' dedi.

-SERCAN YILDIRIM-

Sercan Yıldırım da kupadan elendikleri için üzüldüklerini, bundan böyle tüm güçleriyle lige sarılacaklarını bildirdi.

Hedeflerinin bu yıl da ligi zirvede bitirip ikinci şampiyonluğu yeşil-beyazlı taraftarlarla birlikte yaşamak olduğunu ifade eden Sercan, Galatasaray\'ı yenip önlerindeki önemli bir engeli aşmak istediklerini söyledi.

Sercan, bir gazetecinin, yeni transfer Kenny Miller ile ilgili sorusu üzerine, \'\'Kenny Miller kaliteli ve kariyerli bir golcü. Faydalı olacağına inanıyorum\'\' yanıtını verdi.

Beşiktaş Fink\'i kiraladı

Beşiktaş Fink\'i kiraladı

Beşiktaş Kulübü, kadrosunda bulunan futbolcu Michael Fink\'i Alman ekiplerinden Borussia Mönchengladbach\'a verdi.

Siyah-beyazlı kulüp, Alman futbolcunun Borussia Mönchengladbach takımına verildiğini İstanbul Menkul Kıymetler Borsası\'na da bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.\'den, Borsa\'ya yapılan açıklamada, \'\'Profesyonel futbolcularımızdan Michael Fink\'in, Borussia Mönchengladbach Kulübü\'ne 2010-2011 sezon sonuna kadar, 700 bin avro bedelle geçici transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır\'\' denildi.

Es Es forvet arıyor

Es Es forvet arıyor

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, devre arası transferinin sonuna gelinirken Eskişehirspor, forvet bölgesine bir transfer yapmayı planlıyor. Listede 3 isim bulunduran kırmızı şimşekler, söz konusu 3 futbolcudan birini transfer edecek.

Her fırsatta kadronun yeterli olduğunu, ancak iyi bir futbolcu alındığı takdirde \'\'hayır\'\' demeyeceğini ifade eden teknik direktör Bülent Uygun, kendi liglerinde gol kralı olmuş 3 futbolcuyla ilgilendiklerini söyledi.

Kulüp başkanı Halil Ünal\'a 3 futbolcunun ismini verdiğini ifade eden Uygun, anlaşma sağlandığı takdirde söz konusu 3 isimden birini alabileceklerini kaydetti.

Başkan Ünal\'ın 3 futbolcuyla temas halinde olduğu, anlaşmanın her an yapılabileceği belirtildi.

Rafeal Moura\'nın Brezilya\'nın Goias, Dimitrios Salpingidis\'ın Yunanistan\'ın Paok, Baye Djiby Fall\'ın da Norveç\'in Molde takımında oynadığı öğrenildi. Eskişehirspor\'un Moura\'ya daha yakın olduğu bildirildi.

Finali Türkiye Fransa yapacak

Finali Türkiye Fransa yapacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Manisa\'da düzenlenen 16 yaş altı milli takımlara yönelik 12. Uluslararası Ege Kupası\'nda grup müsabakaları tamamlandı.

İki grupta toplam 8 takımın katıldığı turnuvada, (A) Grubu\'nu lider tamamlayan Türkiye ile (B) Grubu birincisi Fransa final oynamaya hak kazandı. İki takım 29 Ocak Cumartesi saat 14.00\'te Manisa 19 Mayıs Stadı\'nda karşılaşacak.

Üçüncülük müsabakası ise aynı gün saat 12.00\'de Akhisar İlçe Stadı\'nda Danimarka ile İsviçre arasında yapılacak.

Gruplarda son maçlarda alınan sonuçlar ve puan durumları şöyle:


(A) Grubu

----------

Türkiye-Ukrayna: 0-0

Danimarka-Yunanistan: 2-1


TAKIMLAR        O  G  B  M  A  Y  P

------------------------------------

1.Türkiye       3  2  1  0  5  2  7

2.Danimarka     3  2  0  1  6  6  6

3.Ukrayna       3  1  1  1  5  3  4

4.Yunanistan    3  0  0  3  2  7  0


(B) Grubu

----------

Fransa-İsviçre: 2-0

Belçika-Çek Cumhuriyeti: 1-1


TAKIMLAR            O  G  B  M  A  Y  P

----------------------------------------

1.Fransa            3  3  0  0  10 4  9

2.İsviçre           3  2  0  1  7  5  6

3.Belçika           3  0  1  2  4  6  1

4.Çek Cumhuriyeti   3  0  1  2  5 11  1

Wolfsburg, Dzeko\'nun yerini doldurdu!

Wolfsburg, Dzeko\'nun yerini doldurdu!

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg, FC Kaiserslautern\'den Hırvat oyuncu Srdjan Lakic\'i transfer etti.

Wolfsburg Kulübünden yapılan açıklamada, Lakic\'in 1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren geçerli olacak 4 yıllık bir sözleşme imzaladığı ve bu oyuncu için bonservis ücreti ödenmediği belirtildi.

Wolfsburg\'un menajeri Dieter Hoeness, Lakic\'in, takım için çalışan, maçta rakip alanda boşluklar oluşturan ve golcü kalitesinin yanı sıra iyi bir karaktere sahip olduğunu ifade etti.

Lakic de, Wolfsburg\'da imza attığı için büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, büyük hedefleri olan Wolfsburg\'da önemli rol almak istediğini söyledi.

Lakic, daha önce yaptığı açıklamada, karar vermenin kendisi için kolay olmadığını, sezon sonuna kadar FC Kaiserslautern için elinden geleni yapacağını ifade etmişti.
Lakic, bu sezon şimdiye kadar oynadığı 17 maçta 11 gol kaydetti.

Açıklamada ayrıca, bugünden geçerli olmak üzere sezon sonuna kadar AS Monaco\'dan Dieumerci Mbokani\'nin kiralandığı bildirildi.

Hakan Şükür futbola geri dönüyor

Hakan Şükür futbola geri dönüyor

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi Yılmaz Toköz, sarı-kırmızılı takımda Hakan Şükür\'ün yeniden takıma dönmesini önerirken, bu konuyla ilgili Hakan Şükür\'ün kendisine olumlu yaklaştığını ileri sürdü.

Basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Toköz, Galatasaray Futbol Takımı\'nın forvet hattında önemli sorunlar yaşandığını savunarak, kendisinin, 38 yaşındaki Hakan Şükür\'ün kısa bir süre için de olsa futbolcu olarak takıma geri dönmesini arzu ettiğini aktardı.

Hakan Şükür\'ün 1 aylık bir antrenmanla oynayabilecek hale geleceğini savunan Yılmaz Toköz, \'\'Ben, Hakan Şükür\'ün kısa süre için de olsa futbol oynaması gerektiğine ve Galatasaray\'a faydalı olacağına inanıyorum. Kendisiyle görüştüm. Antrenman eksiği olduğunu söylemesine karşın ısrar ettim. En azından bazı maçlarda oynayabileceğini söyledim. O da ilgi gösterdi. Dünyada emsalleri var. Hakan Şükür kısa sürede yeniden futbola dönebilir\'\' diye konuştu.

Toköz, Hakan Şükür\'ün Galatasaray\'da futbola dönmesi konusunu eski başkanlar Ali Tanrıyar, Ali Uras ve Mehmet Cansun\'la görüştüğünü, bu kişilerin fikrini olumlu karşılandığını aktarırken, Hakan\'ın 3 ay daha futbol oynamasının Galatasaray\'a bir şey kaybettirmeyeceğini dile getirdi.

Yılmaz Toköz ayrıca, Galatasaray\'da yaşanan yönetim sorunlarını \'\'kaos\'\' olarak nitelendirirken, mevcut yönetimin dönemini tamamlaması gerektiğini, 2012 yılındaki seçimlerde başkan adayı olmak isteyen kişilerin ise şimdiden çalışmalara başlaması gerektiğini sözlerine ekledi.

26 Ocak 2011 Çarşamba

Taksi Park Etme

Taksi Park Etme

Adını Feriha Koydum 2. Bölüm

Adını Feriha Koydum 2. Bölüm

Adını Feriha Koydum 2. Bölüm

Adını Feriha Koydum 1. Bölüm

Adını Feriha Koydum 1. Bölüm

Adını Feriha Koydum 1. Bölüm

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm izle

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm izle

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm izle

Spartacus: Gods Of The Arena 1. Bölüm

Spartacus: Gods Of The Arena 1. Bölüm

Spartacus: Gods Of The Arena 1. Bölüm

erotik film serileri

erotik film serileri

ateşli hızlı sex

ateşli hızlı sex

öğrenci evinde kızlık bozma

öğrenci evinde kızlık bozma

sahilde denizde ETEK ALTI kamp video

sahilde denizde ETEK ALTI kamp video

evde etek altı çekimler

evde etek altı çekimler

sekreter patron seks

sekreter patron seks

iri göğüslü lezbiyen sevişmek

iri göğüslü lezbiyen sevişmek

uykuda çıplak kadın soyma

uykuda çıplak kadın soyma

Baykuş Krallığı Efsanesi İzle (Türkçe Dublaj)

Baykuş Krallığı Efsanesi İzle (Türkçe Dublaj)

Yapım:2010 ~ ABD, Avustralya Tür:Aile, Animasyon, Fantastik Yönetmen:Zack Snyder Senaryo:Emil Stern, John Orloff, John Collee Senaryo (Kitap):Kathryn Lasky Yapımcı:Zareh Nalbandian, Deborah Snyder, Donald De Line Müzik:David Hirschfelder Süre:1 saat 30 dk Gösterim Tarihi: 01 Ekim 2010 (Türkiye) Konusu:Soren in kıskanç kardeşi onun zaaflarını kullanarak sürekli soren le dalga geçmekte ve babasının ona olan ilgisini aşırı kıskanmaktadır.Bütün bunların arasında bir gün yapılan bir hata, acemi baykuşları yuvalarından tamamen hazırlıksız oldukları bir tehlikenin dibine düşürür.Bu tehlikeden kurtulmak için Soren artık zorlu bir yolculukla Büyük Ağacı bulmalı ve hayranı olduğu efsaneye katılmalıdır.İyi seyirler…

13 Hayalet İzle (Türkçe Dublaj)

13 Hayalet İzle (Türkçe Dublaj)

Yapım:2001~ABD,Kanada Tür:Aksiyon,Fantastik,Gerilim,Gizem,Korku Yönetmen: Steve Beck Senaryo:Neal Marshall Stevens,Benjamin Carr Yapımcı:Robert Zemeckis,Joel Silver,Terry Castle Oyuncular:Matthew Lillard,Tony Shalhoub,Shannon Elizabeth,Jr Bourne,Embeth Davidtz,F. Murray Abraham,Jessica Burciaga Konu : Arthur ve çocukları, Kathy ve Boby, birbirleri dışında herşeylerini kaybetmişlerdir . Arthur'un karısı çocuklarını yanlız bırakıp bir yanginda ölmüştür. Aile annenin yasını tutarken, bir gün Arthur'un ilginc amcasi Cyrus'un garip ve  sırlarla dolu bir evi miras bıraktığını öğrenirler .Asıl bilmedikleri ise bu evin derinliklerindeki sırdır. Tek tek ortaya cıkan ve korkutucu ölümlerin izlerini tasiyan 13 hayalet aileyi rahatsiz etmeye baslar.İyi seyirler… Alternatif 2 Movshare izlemek için tıklayın

Beyaz Duvar - White Wall İzle (Altyazılı)

Beyaz Duvar - White Wall İzle (Altyazılı)

Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Aksiyon ,  Bilim Kurgu ,  Dram ,  Fantastik ,  Gerilim Oyuncular: Michael Teh ,  Aurelie Kyinn ,  Christopher Guyton ,  Eddie Kaulukukui ,  Gabriel Womack Yönetmen: James Boss Senaryo: Vivian Kyinn Yapımcı: Aurelie Kyinn ,  Alan Pao Görüntü Yönetmeni: Harris Charalambous Görüntü Yönetmeni: Marc Collin Süre: 1 saat 31 dk Konusu: Yakın gelecekte, her şey değişti. Temel insan haklarının korunması zorlaştırılmış artık bir lüks ve nadir olmuştur.Ölümcül virüs orman yangını gibi hızla yayılmış insan ırkını tehdit eder konuma gelmiş,dünya nüfusunun büyük bir çoğunluğunu yok etmiştir.Enfeksiyon kapan insanlar ölümü duvarların arasında karantinaya benzeyen şehirin içinde beklemek zorunda kalmışlardır. Shawn Kors (James Boss) ve kardeşi Jude (Michael Teh),yetim çocuklar için kurulan bir esir kampından kaçarak kurtulurlar.Terkedilmiş bir laboratuvarda ölümcül virüsün nasıl yayıldığını öğrendikleri anda onlar için yeni bir savaş başlamıştır.

ofiste gizli kamera seks

ofiste gizli kamera seks

gerçek türk hatunları sevişmesi

gerçek türk hatunları sevişmesi

sıcak striptiz video 2

sıcak striptiz video 2

süper lezbiyenler

süper lezbiyenler

süper lezbiyenler

süper lezbiyenler

22 Ocak 2011 Cumartesi

Balta 2 – Hatchet 2 İzle (ALtyazılı)

Balta 2 – Hatchet 2 İzle (ALtyazılı)

Yapım: 2009 ~ ABD Tür: Aksiyon, Gençlik, Gerilim, Gizem, Komedi, Korku Yönetmen:Adam Green Oyuncular: Tony Todd, Danielle Harris, Kane Hodder, Ed Ackerman, Kathryn Fiore, Rick McCallum, Tom Holland, Aj Bowen, Alexis Peters, Colton Dunn, David Foy, Erika Hamilton, John Carl Buechler, Parry Shen Senaryo:Adam Green Yapımcı: Derek Curl, Sarah Elbert,Cory Neal Görüntü Yönetmeni: Will Barratt Müzik: Andy Garfield Süre: 1 saat 29 dk Gösterim Tarihi: 30 Haziran 2009 (ABD) Konusu: Bir devam filmi olan Hatchet de Marybeth kaçtığı Louisiana bataklıklarına geri döner, bu sefer yalnız değildir ve intikam almaya kararlıdır. İyi seyirler… korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

Deccal – Antichrist izle (Türkçe Dublaj)

Deccal – Antichrist izle (Türkçe Dublaj)

IMDB:6,7 Sinemalar.com Puanı:6.1 Yapım:2009 ~ Almanya, Danimarka, Fransa, İsveç, İtalya, Polonya Tür:Dram, Erotik, Gizem, Korku Yönetmen:Lars von Trier Senaryo:Lars von Trier, Anders Thomas Jensen Yapımcı:Meta Louise Foldager Görüntü Yönetmeni:Anthony Dod Mantle Süre:1 saat 44 dk Gösterim Tarihi: 11 Haziran 2010 (Türkiye) Konusu:Lars von Trier'in senaryosunu hazırladığı Antichrist filmi, çocuklarını kaybettikten sonra bir orman kulübesinde olayı unutmaya çalışan bir çiftin yaşadıklarını anlatır. korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

Sınav – Exam izle (Türkçe Dublaj)

Sınav –  Exam izle (Türkçe Dublaj)

Yapım:2009 ~ İngiltere Tür:Gerilim, Gizem Süre:1 saat 37 dk Yönetmen:Stuart Hazeldine Oyuncular:Luke Mably, Colin Salmon, Jimi Mistry, Nathalie Cox, Adar Beck, Chris Carey, Chukwudi ıwuji, Gemma Chan, John Lloyd Fillingham, Pollyanna McIntosh Senaryo:Stuart Hazeldine Yapımcı:Stuart Hazeldine Görüntü Yönetmeni:Matthew Cracknell, Tim Wooster, Stephen Barton Müzik:Matthew Cracknell, Stephen Barton İş bulma hayalleriyle geldikleri yerde bir odaya hapsedilmiş 8 kişi ordan kurtulabilecek midir.? İş hayatında iyi bilenen ve yaptıkları işler merak konusu olan bu şirkette iş bulma ümidiyle gelenler bir sınavdan geçicekler.. korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

Testere 7 – Saw 3D İzle (Altyazılı)

Testere 7 – Saw 3D  İzle (Altyazılı)

IMDB Puanı:6.0 Yapım:2010-Amerika,İngiltere,Kanada Tür:Korku,Gerilim,Polisiye Yönetmen:David Hackl,Kevin Greutert Senaryo:Patrick Melton,Marcus Dunstan Yapımcı:Leigh Whannell,James Wan,Mark Burg Görüntü Yönetmeni:David A. Armstrong,Brian Gedge Oyuncular:Tobin Bell,Chester Bennington,Sean Patrick Flanery,Costas Mandylor,Ken Leung,Betsy Russell Konusu:Jigsaw yine iş başındadır ve kusursuz cinayetlerine devam etmektedir.Jigsawdan kurtulmayı başarabilen grup bir araya gelir ve onu durdurmak için planlar yapmaya başlarlar.Onlara bu konuda en büyük destegi verecek olanda,Jigsaw'dan kurtulan Bobby Dagen olacaktır.İyi seyirler… korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

Gece Servisi – Shuttle İzle (Türkçe Dublaj)

Gece Servisi – Shuttle İzle (Türkçe Dublaj)

Yapım:2008~ABD Tür:Gerilim,Korku,Macera Oyuncular:Peyton List,Cameron Goodman,Tony Curran,Tom Kemp,Cullen Douglas Yönetmen:Edward Anderson Senaryo:Edward Anderson Yapımcı:Mark Williams,Michael A. Pierce,Todd Lemley Görüntü Yönetmeni:Michael Fimognari Konusu:Jules ve Mel haftasonu tatili için kız arkadaslarıyla bir yerlere giderler.Geri dönüş sırasında parasız kalırlar ve havaalanı otobüsüne binmeye karar verirler.Ancak eve dönüş yolculugu kısa zamanda kabusa dönüşecektir.İyi seyirler… korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

Satanic Panic İzle (ALtyazılı)

Satanic Panic İzle (ALtyazılı)

Yapım:2009~ABD Tür:Korku Oyuncular:Cyn Dulay,Nikki Taylor Melton,Steve Christopher,Tom Lodewyck Yönetmen:Marc Selz Senaryo:Karl Sundstrom,Marc Selz Yapımcı:Marc Selz Konusu:1970′in sonlarına dogru çekilmiş filmde,ikiz kardesler Toby ve Cindy satanist bir grup tarafından alıkonulur.Cindy kaçmayı basarır ancak Toby bir daha bulunamaz.Aradan 25 yıl geçtikten sonra 6 arkadas bu kasabaya bir gezi düzenlemeye karar verir.Ancak onları bekleyen satanizm dehşetinin habersizdirler.İyi seyirler… korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

The Thaw – Parazit İzle (Türkçe Dublaj)

The Thaw – Parazit İzle (Türkçe Dublaj)

Yönetmen Mark A Lewis Oyuncular Val Kilmer, Alexandra Staseson, Brad Dryborough, William B Davis Tür Korku / Gerilim, Bilimkurgu Yapım 2009 Film hakkında kısa bilgi:Kutuplara yapılan bir araştırma erimeye başlayan buzullar ölümcül bir antik çağlardan kalma bir parazitin ortaya çıkmasına sebeb olur.. korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

13 İzle (Altyazılı)

13 İzle (Altyazılı)

IMDB:7,4 Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Dram, Gerilim, Korku Yönetmen: Gela Babluani Oyuncular: Jason Statham, Mickey Rourke, 50 Cent, Alexander Skarsgård, Emmanuelle Chriqui, Michael Shannon, Natasha Lyonne, Ray Winstone, David Zayas, Sam Riley, Alice Barrett, Ben Gazzara, Gaby Hoffmann, Michael Berry Jr., Robert Miles, Chuck Zito, Daisy Tahan, John Fiore, Paul Butler, Ronald Guttman, Stephen Gevedon, Steve Antonucci, Wayne Duvall Senaryo: Greg Pruss, Gela Babluani Yapımcı: Valerio Morabito, Rick Schwartz Görüntü Yönetmeni: Adriana Brunetto-lipman, Michael Mcdonough Film hakkında kısa bilgi:Başrollerini Jason Statham ın oynadığı 13 Filminde; Genç ve saf bir adam ölü birinin kimliğini tahmin eder ve kendini yeraltı dünyasının güçlü,vahşi ortamında bulur..Burası erkeklerin kapalı kapılar arkasında başka insanların hayatları üzerine kumar oynadıkları acımasız bir dünyadır.. korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

Hiss – Yılan Kadın İzle (Altyazılı)

Hiss – Yılan Kadın İzle (Altyazılı)

Yönetmen:Jennifer Chambers Lynch Ülke:Hindistan Amerika Tür:Fantastik | Korku | Gerilim Süre:98 dakika Dil:İngilizce, Hintçe Senaryo:Jennifer Chambers Lynch Müzik:Alexander Bubenheim Görüntü Yönetmeni:Madhu Ambat Yapımcılar:Govind Menon | Rakesh Rathod | William Sees Keenan Film hakkında kısa bilgi:Uzak doğu efsanesine dayanan bu filmde bir insan şekline de girebilen yılan kadını konu alır.. korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

Deadfall Trail izle (Altyazılı)

Deadfall Trail izle (Altyazılı)

Yapım:2010 ~ ABD Tür:Gerilim, Korku Yönetmen:Roze Oyuncular:Richard Anderson, Cavin Gray Schneider, Katrina Matusek, Neal Trout, Shane Dean, Slade Hall Senaryo:Josh Staman, Candace Rose, Roze Yapımcı:Roze Görüntü Yönetmeni:Tari Segal Müzik:Jason Camiolo Film hakkında kısa bilgi:John, Julian and Paul 3 haftalık hayatta kalabilme seyahatı için Kaibab Milli Parkına giderler. Yanlarına alabilecekleri ; bir adet bıçak,bir şişe su ve çöp torbası olacaktır..Gezilerinin ilk haftası beklediklerinden çok daha zorlu şeylerle mücadele etmeleri gerektigini gösterecektir. korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

Daisy – The Daisy Chain izle (Türkçe Dublaj)

Daisy – The Daisy Chain izle (Türkçe Dublaj)

İMDB Puanı:5.3/10 Yapım:2008 ~ İngiltere, İrlanda Tür:Dram, Gerilim, Korku Yönetmen:Aisling Walsh Oyuncular:David Bradley, Samantha Morton, Eva Birthistle, Flora Montgomery, Steven Mackintosh, Barry Barnes, Gary Murphy, Maire Hastings, Mhairi Anderson, Orlaith Macqueen, Patrick Moy, Ron Donachie, Valerie O'connor, Zoe Sheridan Senaryo:Lauren Mackenzie Yapımcı:Graham Begg, Tristan Lynch, Linda James, Jamie Carmichael Görüntü Yönetmeni:Simon Kossoff Müzik:David Julyan Süre:1 saat 29 dk Film hakkında kısa bilgi:Bebeklerinin ölümünden sonra yas tutan çift İrlanda'nın bir kasabasına yerleşirler..Orada otistik bir kızı evlat edinirler. Ancak olaylar bekledikleri gibi gelişmeyecektir. korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

Conviction – Mahkumiyet izle (Altyazılı)

Conviction – Mahkumiyet izle (Altyazılı)

İMDB:7,2 Tür : Gerilim / Dram / Biyografi Gösterim Tarihi : 25 Şubat 2011 Yönetmen : Tony Goldwyn Senaryo : Pamela Gray Yapım : 2010, ABD Oyuncular Sam Rockwell , Hilary Swank (Betty Anne Waters) , Juliette Lewis , Ari Graynor , Minnie Driver (Abra) Film hakkında kısa bilgi:Hak etmedigi bir suçla yargılanan ve kendini masum gösterecek tüm kanıtları da boşa çıkarak şansını kaybeden abisini kurtarabilmek için avukat okuluna kayır olan çalışan bir anneyi konu alır.. korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

Animals izle (Altyazılı)

Animals izle (Altyazılı)

Yapım:2008 ~ ABD Tür:Korku Yönetmen: Douglas Aarniokoski Oyuncular:Naveen Andrews, Nicki Aycox, Marc Blucas, Bart Johnson, Eva Amurri, Andy Comeau, Mark Elias Senaryo:Craig Spector Senaryo (Kitap):John Skipp Yapımcı:Barry Rosenbush, Bill Borden Görüntü Yönetmeni:Matthew Williams Müzik:Alan Brewer Film hakkında kısa bilgi: Düşüp ölen bir yabancının yerel bir bardan içeri girmesi üzerine kendi halinde,serseri bir adamın tüm hayatı alt üst olacaktır.. korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

Book of Blood – Kan Kitabı izle (Altyazılı)

Book of Blood – Kan Kitabı izle (Altyazılı)

Yapım: ABD ,  İngiltere Tür: Dram ,  Fantastik ,  Gerilim ,  Gizem ,  Korku ,  Suç Oyuncular: Jonas Armstrong ,  Doug Bradley ,  Charlie Mcfadden ,  Gowan Calder ,  Graham Colquhoun Seslendirenler: Romana Abercromby Yönetmen: John Harrison Senaryo: Clive Barker ,  John Harrison ,  Darin Silverman Senaryo (Kitap): Clive Barker Yapımcı: Clive Barker ,  Jorge Saralegui ,  Micky Mcpherson ,  Joe Daley ,  Nigel Thomas Görüntü Yönetmeni: Philip Robertson Görüntü Yönetmeni: Guy Farley Dağıtım: Özen Film Süre: 1 saat 40 dk Gösterim Tarihi: 08 Mayıs 2009 (Türkiye) Doğa üstü güçlerin ve olayların varlığını yıllarca süren araştırmalarıya kanıtlamaya çalışan Dr. Mary Florescu, sonunda teorilerinin geçekliğini kanıtlayabilmek için bir fırsat yakalar. Çok güvendiği dostu ve iş arkadaşı, Reg Fuller ile Tollington'da sebebi ve nasıl olduğu açıklanamayan cinayetlerin işlendiği bir eve yerleşirler. Dr. Florescu yanında içgüdülerine güvendiği öğrencilerinden birini de almıştır.  Simon McNeal, oldukça yakışıklı bir gençtir ve geçmişindeki paranormal olaylar yüzünden Mary'nin hem kişisel hem de profesyonel anlamda dikkatini çekmiştir. Mary Torrington'daki bu karanlık evin sırrını çözmekteonun medium güçlerinden faydalanmayı ummaktadır. Araştırmaları sırasında olan garip, korkunç  ve açıklanamaz durumlar Mary'i ispatları konusunda yüreklendirecektir. Fakat bu sırada Mary ve Simon'ın arasında başlayan tutkulu ilişki Tollington'daki bu garip evin tarif edilemez sakinlerini bu genç ve yetenekli adama yöneltir. Mary bu evin yolunu kaybetmiş ruhların  buluşma noktası olduğunu çok geç anlayacaklardır. Simon'ın özel güçlerinden ise faydalanma şekilleri çok acı verici ve korkunç olacaktır korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

F (2010) (Altyazılı)

F (2010) (Altyazılı)

Yapım: 2010 , 2010 ~ ABD Tür: Gerilim , Korku Süre: 1 saat 30 dk Oyuncular: David Schofield , Eliza Bennett ,Ruth Gemmell , Christopher Adamson Yönetmen: Johannes Roberts Senaryo: Johannes Roberts Yapımcı: David Schofield Filmin Konusu: Bir grup öğretmen okuldaki çetelerden okulu korumak için ellerinden geleni yaparlar. Çete üyeleri okulun dağılmasını ve içerde öğrencilerin olmadığı anı kollayıp okula saldıracaklardır.Öğretmenlerde kendilerini savunmak için ellerinden geleni yaparlar. korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle

Karanlığın İçinden – In A Dark Place İzle (Altyazılı)

Karanlığın İçinden – In A Dark Place İzle (Altyazılı)

Yapım: 2006 ~ İngiltere ,  Lüksemburg Süre: 1 saat 35 dk Tür: Dram ,  Gerilim ,  Gizem ,  Korku ,  Psikolojik Oyuncular: Leelee Sobieski ,  Tara Fitzgerald ,  Chris Bearne ,  Christian Olson ,  Cleo Rotunno Yönetmen: Donato Rotunno Senaryo: Peter Waddington Yapımcı: Bob Portal ,  Eddy Géradon-luyckx ,  Andreas Bajohra ,  Peter Graham ,  Yarek Danielak Görüntü Yönetmeni: Adam Pendse Gösterim Tarihi: 01 Ocak 2006 (Türkiye) Filmin Konusu: Anna Veigh(Leelee Sobieski), güzel sanatlardan mezun olan bir öğretmen ve aynı zamandada dadılık yapmaktadır. Büyük bir malikaneden iş teklifi alır ve hemen kabul eder. Para sıkıntısı çeken ve bulunduğu ortamdan uzaklaşmak isteyen Anna için bu iş fırsatı bulunmaz bir nimettir. Anna'nın dadılık yaptığı iki kardeş olan Miles ve Flora , tanımaya başladıkça kardeşlerde bir tuhaflık olduğunu görür Ve olaylar birbirini ardını izler. korku filmi | korku filmi izle | film izle | hd film izle