12 Ocak 2011 Çarşamba

Gazdan gelen para futbola akıyor!

Gazdan gelen para futbola akıyor!

Beşiktaş Başkanı Demirörenin yıldız transferleri İspanyol basınına da konu oldu. La Provencianın haberinde Demirörenin bonkörlüğü anlatılarak, Gazdan gelen futbola akıyor yorumu getirildi

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, yaptığı transferler sonrasında İspanyada da tam sayfa yer buldu. Portekizde, Türkiyenin Abramovichi olarak tanımlanan Demirören, burada da transferlerde harcadığı parayla dikkati çekti.
İspanyada yayınlanan La Provencia gazetesi, Gazdan gelen futbola akıyor başlığını kullanırken, Demirörenin para harcarken cebini kaşımasını bilmediğini ifade etti.


Gazete Demiröreni, Türkiyenin en zengin ailelerinden birinin çocuğu olduğu hatırlatmasını da yaparak, başkanın Beşiktaş aşkının para harcamaya yettiğini savundu. La Provencia gazetesinde ayrıca Beşiktaşın Avrupadan ünlü futbolcular getirirken, altyapılara büyük kaynak aktardığını da kaydederek, Eminiz ki başkanın bundan haberi yoktur. Ancak Beşiktaşa her transfer olan ünlü futbolcu için yetiştirme parası ödeniyor. Bu futbolcuları altyapıdan yetiştiren Portekiz ve İspanyol kulüpleri Demirörene duacıdır yorumu yapıldı.

Meraklı bekleyiş
Haberde ayrıca Başkan Yıldırım Demirörenin bu harcamalara, Beşiktaşı Avrupada büyük yapmak istiyorum iddiasıyla başladığına da dikkat çekerek, Quaresma, Fernandes, Almeida ve Simao transferlerinin bunun için yapıldığını ve herkesin alınacak sonuçları merakla beklediği yazıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder